En levende slange i kjøkkenskapet! 😵‍💫

“Vettskremt” var bare fornavnet da jeg åpnet kjøkkenskapet for å ta ut en asjett i dag formiddag! Jeg trodde først at slangen var død, og tok raskt et bilde av den på toppen av stabelen med tallerkener. Men et halvt sekund senere fikk jeg revurdere antakelsen om at den var avgått med døden, for plutselig rørte den på seg.

Jeg aner ikke hvordan den kan ha kommet seg inn i leiligheten. Kanskje må jeg gjøre alvor av å tette ventiler på kjøkken og bad med netting. Det er mye rart som kan komme inn gjennom de brede hullene i ventilasjonssystemene her. Tidligere har jeg bl.a. slitt med møllinvasjon. Inne i mørket i skapet hadde den fått ligge i fred og ro, men da jeg åpnet skapdøra, våknet den til liv og buktet seg mot lyset. Og rett mot meg! Iiik! 😵‍💫

Heldigvis har jeg ei tøff, snarrådig søster på besøk her i Spania. Hun har bodd på gård og er vant til å hanskes med alt fra griser og høns til ilder og tarantella. Intuitivt klep hun rundt halsen på slangen med den ene hånden og strakk ut bakenden av slangen med den andre. Dermed bar hun den resolutt ut på terrassen og kastet den fem etasjer ned. “Sånn! Om du overlever denne behandlingen, skal du få en ny sjanse nede på bakkenivå!”

Ups… Det er mulig den ikke er så farlig i det hele tatt, men jeg håper uansett den går til de evige jaktmarker!

 

Takk for at du er innom og besøker bloggen min, og velkommen tilbake! 🙂
Her kan du like/følge facebook-siden til bloggen: https://www.facebook.com/MEogMEning/

16 kommentarer

Siste innlegg