Verden har kommet inn i stua

Verden inn i stua

Endelig klarte vi å bestemme oss for hva vi skulle ha på den tomme, hvite veggen over sofaen. Etter å ha bodd i denne leiligheten i ganske nøyaktig to år, er vi i mål. Verden har kommet inn i stua, med dette såkalte “lyddempende” bildet på canvas som du ser i dette innlegget.

Jeg tenkte først at jeg ville ha noe fargerikt og friskt på denne veggen, for å sprite opp og fyre opp med glade farger. Etter å tenkt vel og lenge (to år!) og vurdert ulike bilder, malerier og farger, ble det altså mørke, litt varme fargenyanser i stedet. Det passer godt siden jeg mesteparten av tiden ønsker meg en rolig stemning hvor jeg kan slappe av og hvile.

Straks jeg så bildet med verdenskartet, kjente jeg at jeg likte det. Det blir på en måte symbolsk med dette bildet på veggen. Når jeg pga. ME mesteparten av tiden er husbunden og ikke kan dra ut i verden for å oppleve og gjøre alt jeg gjorde tidligere, blir det et uttrykk for å bringe verden inn på stua. Jeg må også ta med at Bjørn var enig i at dette bildet kunne passe, og det er ingen selvfølge siden vi har litt forskjellig smak.

Bjørn henger opp bildet
Slik ble stua med bildet på veggen

Vi har hatt et annet bilde hengende på denne veggen en god stund, som et foreløpig forsøk på å unngå ekko i stua. Og det fargerike maleriet som jeg opprinnelig hadde planlagt å henge på veggen over sofaen, har havnet rundt hjørnet, ut mot gangen. Du kan lese om dette flotte maleriet og starten på planene for denne veggen i dette innlegget: Christinas maleri. Nå mangler det bare å få malt veggen i en litt varmere farge. Muligens “washed linen”, etter forslag fra Christina. Det blir et prosjekt en annen gang.

 

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Del gjerne blogginnleggene med de du tenker kan ha interesse av å lese 🙂
Her er link til blogginnleggene på Facebook, og her er link til innlegg på Instagram (story)

 

14 kommentarer

Siste innlegg