Rampenissene forvandlet vann til vin på navnefesten

Rampenissene får navn: Alfie og Buddy

Nå har vi hatt navnefest for rampenissene, og de er kjempestolte over navnene sine. De to klarte imidlertid å gjøre en skikkelig rampestrek før de offisielt fikk navn. Jeg hadde satt frem to glass til dem, med vann, siden jeg tenkte de ville ha noe å skåle med. Men tror du ikke de klarte å lure meg, da? Da jeg snudde meg for å gjøre klart noe annet, skjenket de seg like godt litt rødvin i glassene. Ikke vet jeg om de drakk opp vannet først, eller om de rett og slett forvandlet vannet til vin. 

Det var flere som hadde forslag til navn etter at jeg skrev innlegget Rampenissen tok med tvillingbroren. Blant annet fikk jeg navneforslag fra Tove (rampesøster), Bjørn, Bunny Trash, Heidisverden, MetteJosteinsdatter og Natheless. Alle hadde gode forslag, men etter at Bjørn hadde fortalt om sin gamle far og nabo som gjorde mange ville og morsomme rampestreker da de var unge voksne, ble alle forslagene forkastet. Av den enkle grunnen at rampenissene mine ble helt ville av begeistring da de hørte om disse to rampete gubbene fra Otta. De ville absolutt bli oppkalt etter Otta-rampene. Som et kompromiss fikk de navnene Alfie og Buddy, etter Alf og Odd.

Kan rampenisser gjøre om vann til vin?

Etter vann-til-vin-trikset holdt jeg et halv øye på rampenissene resten av kvelden. Vinglassene fortonet seg nok som bøtter for dem, så store som de var. Fulle var de også, i alle fall til å begynne med. Bjørn og jeg nøyde oss med litt vin nederst i glassene våre. Rampenissene fikk en kort tale med lykkeønskninger i forbindelse med navnene, noe som bragte smilene frem i ansiktene deres.

Rampenissene liker italiensk vin

Det aner meg at vinen kan ha satt fart på deres planer for rampestreker. Det er ikke godt å vite hva de finner på fremover. Er det noe du tenker jeg bør være spesielt oppmerksom på? Noen forhåndsregler jeg bør ta? Ting jeg bør gjemme bort?

16 kommentarer

Siste innlegg