Rampenissenes skumrampenissebad

Jeg hadde glemt av hele belønningen… Hadde jo lovt rampenissene skumrampenisser dersom de kunne klare å holde seg i skuffen i boden frem til 1. desember. Forfjamselsen var stor da jeg oppdaget at de hadde tatt seg ut derfra selv, sannsynligvis med hjelp av gamle MacGyver-teknikker. Så da gikk det helt i surr for meg. Jeg ble tatt på senga, praktisk talt, og glemte å finne frem godteriposen til dem. Jeg kom ikke på det før sent i går kveld, og du skulle hørt gledesjubelen! Rampenissene var fra seg av glede, og ville dessuten ha bildebevis sammen med belønningen. Bildet kan du se nederst.

Jeg tenkte i mitt stille sinn at det var bra de de fikk disse skumrampenissene og dermed noe annet å tenke på enn å lage krøll i mobilen min, slik de gjorde i går. Det begynte å komme en del Vipps-krav etter at det ble kjent at rampenissene mine var “på vippser’n”. Med litt rampenissegodteri tenkte jeg de i stedet ville få fullt opp med skumsmatting og nissejafsing en stund fremover. Men de hadde selvsagt sin helt egen idé om hvordan skumnissene kunne utnyttes.

Da jeg subbet inn på kjøkkenet for å lage dagens første tekopp i dag, oppdaget jeg rampenissene plassert i noe som til forveksling kunne ligne på et badekar. På bildet øverst ser du hvordan de har innordnet seg, med et skumrampenissebad! Hvem trenger vel såpe og vann, når skumnisser kan dekke alle behov? 

Her er rampenissenes rampestrek fra i går: Rampenissene har vippset

 

 

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Blogginnleggene kan deles med de du tenker kan kan ha interesse av å lese 🙂

Link til blogginnlegg på Facebook.
Link til innlegg på Instagram (story).

20 kommentarer

Siste innlegg