Skål for ny saltbøsse, Tomsmatprat!

For en stund siden postet Tomsmatprat et innlegg med idé til hvordan man kunne lage seg kule krydderglass. Siden vi manglet saltbøsse i leiligheten i Spania, tenkte jeg vi kunne lage en basert på Toms idé. Vi kjøper mellomstore bokser med Himalayasalt på matbutikken, og jeg ville ha en saltbøsse som matchet det oransjerosa saltet.

Og slik ble det. På “kinabutikken” nedenfor oss – kinabutikker selger utrolig mye forskjellig – fant jeg ei fin flaske som måtte kunne brukes. Den inneholdt rosa gin, og siden man ikke bare tømmer slik god drikke i vasken, laget Bjørn en drink til meg av innholdet. De rosa isbitene er det min yngste datter som har kjøpt inn, og de tyvlånte vi. Deretter ble flaska vasket og tørket, og i toppa stakk vi ut små hull, før vi fylte på Himalayasalt. Skål for ny saltbøsse!

De siste to ukene har det vært ekstra morsomt å salte maten. Og det er bra, for i sydentemperaturer har vi godt av litt ekstra salt. 🤗 

Hva synes du? HER er Tomsmatprat sitt innlegg om gjenbruk av små dram- og likørflasker. 

 

Takk for at du er innom og besøker bloggen min, og velkommen tilbake! 🙂
Her kan du like/følge facebook-siden til bloggen: https://www.facebook.com/MEogMEning/

14 kommentarer

Siste innlegg