GRØNT OG GRØNNERE GRESS

Godt nytt år!

Nå begynner jeg såvidt å komme meg litt etter festen, dvs. festen 4. juledag. Det har tatt litt tid. Men angrer jeg jeg på at jeg dro? Ikke i det hele tatt! Jeg angrer aldri på det jeg har gjort. Det er ingen vits, og dessuten alltid noe å erfare og lære av det man gjør. Men det er lov å angre på det man IKKE gjør eller har gjort, og det hender det at jeg gjør. Romjulsfesten angrer jeg ikke på, ikke et sekund, selv om straffen ble noen dager med sofaleie. Vi hadde det skikkelig trivelig, koselig og artig! Det var ingen bord ledige da samboeren og jeg ankom konsertlokalet, så jeg spurte om å få sitte sammen med en gjeng på tre, som så hyggelige ut. Når jeg får sitte, varer jo energien mye lenger enn om jeg står. Bodøværingen, gauldalingen og bergenseren var, som jeg forutså, hyggelige mennesker. De hadde ikke noe imot en trønder til bords, og nå har jeg fått tre nye venner. Når fire ukjente kan ha det så fantastisk fint sammen, må det jo bare bli suksess med god musikk i tillegg. De første par timene av kvelden forholdt jeg meg rolig, men siste timen brukte jeg opp resten av oppspart futt på dansegulvet. Tror jeg tok størst plass av alle der.

Er gresset grønnere på den andre siden? Noen ganger lurer vi på det, og lar oss lokke av muligheten for noe som kan være bedre for oss. Om jeg lurer på om gresset er grønnere på den andre siden, sjekker jeg ut hvorvidt det er det med tankeredskapene jeg har fått utdelt, og om jeg fremdeles er usikker, går jeg mer drastisk til verks. Da blir det handling. Av og til er gresset grønnere på den andre siden, av og til ikke. Hva tenker du?

Grønt gress i januar, i Trøndelag.

Jeg kan ikke huske å ha sett så grønt gress i januar her hjemme tidligere. Derfor ville jeg ta et bilde ute i hagen i dag. Selv om det var midt på dagen, var det mørkt ute. Lyse dager er det lite av i Trøndelag på denne tiden av året. Det har kommet noen snølass i vinter, men regnet har nå skylt bort omtrent all hvit topping, og gresset er merkelig grønt og fint. 

Om et par dager skal jeg sjekke ut om gresset er grønnere på den andre siden, av Europa. Jeg skal også foreta en studie på om dagene er lysere og lengre der. Gleder meg! Det blir nemlig en impulsiv og plutselig helsereise ned til leiligheten min i Spania sammen med lillesøster. Har en mistanke om at vi kommer til å kose oss der.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg