Basse-Bjørn

Basse-Bjørn

Det er ikke ofte jeg er innom ei kirke, men i går var det en sånn dag. Jeg var invitert med samboeren min, som skulle spille bass. Og jeg liker Basse-Bjørn, liker når han spiller bass og ser kul ut. Til daglig jobber Bjørn som lærer, bruker musikk en del i undervisningen, og spiller dessuten for tegnsangkoret på skolen.

Koret er utstyrt med to knalldyktige musikere

Dette tegnsangkoret er superdyktige til å synge. Og de har med seg engasjerte ansatte fra skolen, en dirigent og to musikere. Nylig kom koret på andreplass i NM i sin gruppe. Da jeg hørte dem synge, skjønner jeg at dette var vel fortjent, for de sang med stemmer og stolthet som lyste ut av øynene og kroppsholdningen deres.

Tegnsangkoret

Det ble en flott konsertopplevelse, som også bød på litt julestemning. Bjørn hadde satt av plass til meg helt foran, slik at jeg kunne ha god sikt til han (og barnekoret). Hver gang jeg så bort på han, blunket han flørtende mot meg mens han klimpret i vei på bassen. Kanskje må han få en forsterker i julegave, slik at han kan basse høyt her hjemme også, både for å gi hjertet mitt noen hopp, og for å underholde de andre naboene i blokka!

Korsangroser
12 kommentarer

Siste innlegg