Bryllupet i Irland

Det er ikke alle brylluper som er like artige, men i irske brylluper kan man regne med at det blir både morsomt, hyggelig og noen overraskelser underveis. Og vi ble ikke skuffet!

På bildene ser du stemningen rundt midnatt. Mary, Kevin, Bjørn og jeg var i storslag. Det var høy partyfaktor fra vi ankom Crover House for å feire de nygifte, til i femtida på morgenen. I det vi ankom og åpnet inngangsdøra ble vi møtt av høy musikk, masse andre gjester, velkomstdrink, småmat og åpen bar. Stemninga var på plass med én gang. Jeg skal skrive og legge ut flere bilder senere. Her skjer det så mye, at jeg har ikke tid til å sitte med hodet i bloggenosfæren. 

Det Bjørn og jeg ikke visste da vi kom til Irland, var at brylluper her ikke varer i bare én men i to dager! Siden det er St. Patrick’s Day i dag, blir det dermed dobbel feiring i kveld. Vi har rukket å flytte til et annet hotell i en landsby som heter Rathowen. Nå skal vi få i oss litt pub-mat her, samle krefter og så blir vi hentet for å være med på mer feiring i Longford.

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Del gjerne blogginnleggene med de du tenker kan ha interesse av å lese 🙂
Her er link til blogginnleggene på Facebook, og her er link til innlegg på Instagram (story)

16 kommentarer

Siste innlegg