Jeg har ikke vært trofast

Dører og vinduer er stengt!

Jeg har ikke vært trofast mot den personen som er aller viktigst i livet mitt. Det er for sent å begynne på nytt nå, for sent å begynne forfra. Men jeg kan starte fra der jeg er nå, og med det endre fortsettelsen og slutten.

Mange flere ganger enn jeg selv klarer å telle, har jeg lovt meg selv dyrt og hellig at jeg skal skjerpe meg, og begynne å oppføre meg slik at jeg blir fornøyd med meg selv. Men det er så vanskelig å holde seg på matta. Hver nye mulighet er en fristelse.

Nå har den dagen kommet at jeg på ny har bestemt meg for å gjøre det jeg vet er best for både kroppen min og selvbildet mitt. Selvtilliten er der. Jeg må bare begynne å oppføre meg som jeg mener det. Være sterk og holde fokus på det jeg vil. Ikke la meg selv eller noen andre lure meg flere ganger. For etter den søte kløe, kommer den sure svie.

Farvel, alle dere potensielle tilfredsstillere. Takk til de jeg fikk, og de jeg kunne fått. Jeg starter et nytt og bedre liv, uten flere godbiter. Nå venter en helt spesiell person på min trofasthet, nemlig meg selv. Heretter skal jeg unngå dere, la dere seile inn i andre havner, på jakt etter individer som trenger dere. Nå er det alt eller intet for meg. Jeg klarer ikke noen mellomting. Døra er stengt. Vinduer er stengt. Dere kommer ikke inn. Fra i dag er jeg trofast mot meg selv. Farvel, sjokolader! 

Farvel, sjokolade!

 

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Del gjerne blogginnleggene med de du tenker kan ha interesse av å lese 🙂
Her er link til blogginnleggene på Facebook, og her er link til innlegg på Instagram (story)

19 kommentarer

Siste innlegg