Rampenissene som stjernegutter

Stjernegutter

I dag er det vintersolhverv, den korteste og mørkeste dagen i året på den nordlige halvkule av jorden. I Norge “snur sola” klokka 22:48 i kveld, og dagene blir lysere fram til sommersolverv. Som du ser, har rampenissene blitt forvandlet til stjernegutter. Det er tydelig at de ville lyse opp litt ekstra akkurat i dag, siden de har gjort seg om til julestjerner. Det kan ikke ha vært enkelt å få på seg disse stjernedraktene, men de har sikkert hjulpet hverandre.

Det er beundringsverdig at rampenissene har klart å henge seg opp i vinduet i denne  habitten. Men vi har jo sett tidligere at de med rampenissemagi klarer de utroligste sprell og trylletriks. De har forresten hengt i vinduet hele dagen, fra tidlig til sent. Og de henger der fortsatt. Kanskje venter de på å få se at sola snur. Eller så er det bare veldig spennende å se på alle de små og store menneskene, hundene og bilene som er i farta der ute.

Her er innlegget fra besøket på Otta: Dobling av rampenisser. Bare ta en titt på rampestreken i den fine julestjerna de hadde på Otta, så skjønner du nok hvor de har hentet inspirasjon fra!

 

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Blogginnleggene kan deles med de du tenker kan ha interesse av å lese 🙂
Her er link til blogginnleggene på Facebook, og her er link til innlegg på 
Instagram (story)

16 kommentarer

Siste innlegg