Rampenissenes nisse-selfies

Da jeg våknet, var mobiltelefonen min borte. Jeg fant den ikke på de vanlige plassene hvor jeg pleier å legge den fra meg, og jeg ble litt oppgitt. Visst er jeg glemsk, og det er ikke uvanlig at jeg forlegger ting, men nå var den virkelig sporløst borte. Det hjalp ikke å prøve å ringe til den heller, siden jeg alltid har den på flymodus om natta.

Men så kom jeg på rampenissene. De har tyvlånt mobilen min før. Kunne det være Alfie og Buddy som hadde gjemt den? Det viste seg at de satt på den, med de søte nisserumpene sine. Jeg fisket den frem og ga dem en bittelitten skjennepreken. De smilte bare søtt og uskyldig, og hva annet kunne jeg forvente?

 

Så kom jeg på at jeg skulle sjekke innom bildegalleriet i mobilen. Hah! Der lå det temmelig mange rampenisse-selfies, som måtte ha blitt tatt i løpet av natta. Rampenissene hadde oppsøkt nissene i huset for å ta selfies av dem og seg sammen, altså nisse-selfies. Som du ser av bildene, har de hatt det fantastisk moro mens de holdt på. 😀

Jeg syntes det så litt skummelt ut at de hadde tent på stearinlysene. Det hadde ikke vært like moro om det hadde blitt brann i løpet av natta. Heldigvis ser det ut til at de har hatt nok brannvett til å slukke lysene. Puh! 

 

 

Takk for at du stakk innom bloggen! Velkommen tilbake til flere rampenisseinnlegg senere! 🙂 

20 kommentarer

Siste innlegg