Rampenisser på julebord

Har du noen gang sett rampenisser på et julebord? Det hadde ikke jeg heller. Inntil Alfie og Buddy dukket opp på samme julebord som meg. Det var slettes ikke planlagt at rampenissene skulle komme. De bare dukket opp, helt ut av intet. Da jeg skulle ta et bilde av Isa og meg, så jeg plutselig på skjermen at de var der. Alfie og Buddy syntes nok det var veldig spennende å hilse på Isa. Hun ble ganske overrasket over å se dem der, men har sett bilder av dem tidligere og skjønte hvem de var. 

Nå som vinteren endelig har kommet, lot jeg rampenissene få være ute og leke i snøen mens jeg var inne og koste meg sammen med hyggelige folk. Jeg plasserte dem på den opplyste vogna, som du ser på bildet under, så fikk de ta ansvar for å underholde seg selv. Jeg kunne ikke ta sjansen på å invitere dem med inn på Kvilhaugen gård, for der hadde de nok blitt ekstremt kreative og funnet på alt for mange rampestreker.

Synes du synd på de to, som måtte bli igjen ute? Litt senere skal jeg fortelle deg om selve julebordet, og da kanskje du synes litt synd på meg også…

 

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Blogginnleggene kan deles med de du tenker kan kan ha interesse av å lese 🙂

Link til blogginnlegg på Facebook.
Link til innlegg på Instagram (story).

14 kommentarer

Siste innlegg