Skikkelig sexy whisky-stemme

En svipptur ned til fjæra

Stemmen virker ikke spesielt bra i dag. Jeg har ikke krefter til å få ut tilstrekkelig lyd når jeg vil formidle noe til samboeren, selv om han ikke er lenger borte enn i naborommet. Men jeg ligger trygt og godt her i den gode senga mi. Strengt tatt burde jeg vel hatt ei bjelle jeg kunne ringt med når jeg trenger et eller annet, eller vil si noe. Men når jeg først får presset ut litt lyd, har jeg skikkelig sexy whisky-stemme. Det som kommer ut når jeg åpner munnen høres ut som lyder samlet opp fra havets bunn av en gammel sjøulk.

En forkjølelse kommer jo alltid ubeleilig, men det er greit med det som går over! Jeg ser at smartklokka mi viser ekstra mye utslag på stress for kroppen i natt, som er vanlig når man er syk. Alle grafene på målingene er oransje (=stress), ingen er blå (hvile). Og slik har det fortsatt utover formiddagen. Bare orange, selv om jeg bare ligger i senga og knoter på mobilen

Slik ble natta

Jeg kjørte en svipptur ned til sjøen i går. Ville sjekke om snøskavlene var borte. Som du ser på bildet øverst, var våren kommet. Men i dag har disse hvite fnuggene dalt ned fra himmelen igjen. Og det kommer nok flere snøskavler før vi har ordentlig vår.

God helg til deg fra meg! 😊

 

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Del gjerne blogginnleggene med de du tenker kan ha interesse av å lese 🙂
Her er link til blogginnleggene på Facebook, og her er link til innlegg på Instagram (story)

30 kommentarer

Siste innlegg