Blekksprut ved havet

Blekkspruten min (calamar plancha på spansk)

Når man sitter på en fin fiskerestaurant ved havet, har man noen forventninger. Jeg synes  det kan være spennende å se hva slags sjømat de har på menyen. Er jo glad i fisk, men blåskjell og andre ekle retter er ikke noe for meg. Blekksprut, derimot, kan være godt. Liker du sjømat? 

Blekkspruten på bildene over var ikke så god som jeg hadde håpet på. Den smakte egentlig ikke så mye i det hele tatt, så jeg bestemte meg for at jeg ikke orket å fylle opp magen med hele blekkspruten. Kniven var ikke spesielt samarbeidsvillig heller. Og servicen kunne vært bedre på La Viborilla denne kvelden. 

Bjørns havabbor smakte utmerket (lubina espalda på spansk)
Utsikt fra La Viborilla

I det vi forlot restauranten, gikk vi forbi grillen formet som en båt hvor de stekte sardiner. Da kom vi på at vi egentlig hadde tenkt å bestille sardiner til forrett. Det skal vi huske neste gang vi er på en sjømatrestaruant her på Costa del Sol. Restaurantene har som regel egne folk ansatt til å ta seg av grillingen av sardinene, som ganske enkelt saltes og serveres som de er. Nam!

Grilling av sardiner

Her er et tidligere innlegg fra da søstera mi og jeg var der: La Viborilla og havet

Inngangen

Takk for at du er innom og besøker bloggen min, og velkommen tilbake! 🙂
Her kan du like/følge facebook-siden til bloggen: https://www.facebook.com/MEogMEning/

 

16 kommentarer
    1. Så dumt at det ikke smakte! Nydelige bilder og godt Bjørn var fornøyd. Dessverre er jeg ennå ikke voksen og spiser sjeldent fisk. Må bli i kapsel form her ass😜

    2. Jeg liker reker.. Blåskjell NEI… Litt blekksprut kunne jeg smakt på. Fisk liker jeg det meste av. Men sild og sardiner…neeeei 😀

    3. Jeg er veldig glad i reker og kreps, hummer kan også gå ann. Blekksprut har jeg aldri smakt, det skal testes en gang. Jeg og to av ungene var på Trollcruise i Oslofjorden på sjømatbuffe i fjor. Det var veldig ålreit. En runde med stor seilskute og trubadur om bord. Så vi har kjøpt billett i august i år også. En liten avslutning på sommeren på en måte.

      1. Trollcruise i Oslofjorden med sjømatbuffet høres fantastisk ut. Sikkert slik at man får smake litt forskjellig da. 😊 Håper dere får en like fin tur i år! 😀

    4. Oi – blekksprut har jeg aldri smakt….. stilig på tallerkenen iallfall, synd den ikke var perfekt da! Jeg liker nå best reker av all sjømat… utenom fisk da… 🙂 klem

      1. Jeg har smakt blekksprut delt opp i passe spisestykker og fritert før, og det har vært veldig godt. Også fått det servert stekt i soyasaus og ananas på vietnamesisk vis da jeg var ung. Det var skikkelig godt. 😀 Jeg kjøper heller krepsehaler enn reker, siden de smaker mindre saltvann, hehe. Returklem 😊

    5. Ja, ja – blekksprut kunne sikker vært godt 🙂 🙂 🙂
      Ikke alltid kokkene er like heldige, og kanskje heller ikke heldige med det de får og lage maten av.

      Ha en flott sommer videre med passe masse god mat 🙂 🙂 🙂

      1. Jeg har smakt god blekksprut flere ganger tidligere, men det er klart at det er en stor fordel med gode råvarer! 😀 Riktig god sommer til deg også, med påfyll av gode minner! 😊

      1. Ja, den var diger, og absolutt for stor for magen min. 🤗 Vi koser oss, ja, men i dag er det meldt 40 plussgrader, og det er litt i overkant… 🙈

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg