Et donut-triks

To knallgode donuts

 

Jeg er litt usikker på om man kan kalle dette et donut-triks, men det funker om man trenger å være flink til å overbevise og lure seg selv til å spise to i stedet for bare én donut. Én donut er jo for lite. Det bør være to når man først skal kose seg, synes du ikke? Dessuten er det lurt å spise dem mens de er ferske, og her i Spania kommer de i alle fall ofte i to-pakninger og fire-pakninger. 

Men altså til trikset! For et par dager siden tenkte jeg litt på Heidisverden, som egentlig skulle vært her i Spania sammen med meg denne uka. Så tenkte jeg at jeg kunne spise en donut for henne også, i tillegg til min egen. Som tenkt, så gjort. Og så passet jeg på å skrive dette i en melding til Heidi. Gjett om hun ble glad! Det var bare så tårene trillet. Jeg liker å gjøre folk glade, derfor kom jeg på at jeg kunne gjøre dette trikset flere ganger. Altså tenke at jeg deler en to-pakning med noen, og spise deres donut på vegne av dem. Så i går, etter at jeg hadde vært hos frisøren, stakk jeg innom den lille butikken på hjørnet og kjøpte to nye donuts. Én til meg, og én til Strikkekjerring, for jeg tenker at hun må like donuts!

Jeg kan vel ikke fortsette slik i all evighet, men inntil videre er jeg veldig fornøyd med ordningen. Det er jo supert å kunne glede en venn samtidig som man får dobbel glede selv! 😀 Liker du trikset?

HER er innlegget om frisørturen.

 

Takk for at du stakk innom bloggen, og velkommen tilbake!

Link til blogginnlegget på Facebook.
Link til innlegg på “story ” på Instagram.
Blogginnleggene kan deles med de du tenker kan kan ha interesse av å lese 🙂

29 kommentarer

Siste innlegg