Fantabulastisk revyband

Revybandet
Nydelig saksofonsolo

 

Vi var hjemme før halv sju, etter en herlig og flott ettermiddag på studentrevy. Både samboeren min og jeg var begeistret over skuespilleri, kreativitet og stemning, men aller mest over det fantabulastiske revybandet. Jeg hadde egentlig kunne tenkt meg å vært der lenger, tatt et par drinker i baren eller dratt videre på byen. Men jeg var fornuftig, og vi dro hjem i drosje ganske rett etter forestillingen. Kreftene holdt akkurat til vi kom hjem og ca ti mintter til før jeg krasjet på sofaen.

De superdyktige musikerne fremstod som skikkelig proffe, selv om de var satt sammen kun med tanke på fem forestillinger med denne studentrevyen. Det kuleste var å se hvordan de koste seg sammen, smilte og hadde det artig mens de spilte. Min datter Stine spiller trompet i bandet. Jeg trodde hun skulle spille kornett, men hun spilte altså trompet. Jeg er ingen musiker, men har skjønt at trompeten er større og lager litt annen lyd.

Jeg legger inn noen flere bilder fra revyforestillingen nederst i dette blogginnlegget. Bildene er ikke av beste kvalitet, siden jeg bare hadde med mobilkameraet, men jeg håper de gir kanskje deg en følelse av stemningen? Kanskje du ser Stine?

Her er innlegget Revy med eller uten adrenalinrush som jeg skrev om revyen tidligere i dag. Takk for at du stakk innom bloggen, og velkommen tilbake senere!

 

Perfekt utsikt til scenen og bandet

De tre vise menn blir til… og opprinnelsen til historien om Jesus’ fødsel
Støttegruppe for menn med dårlige pappavitser. Mrsmt!

13 kommentarer

Siste innlegg