Ja, det blir bloggtreff i Trondheim!

Vårtreff i Trondheim

Ja, det blir bloggtreff til våren! 😊 Interessen for et bloggtreff i Trondheim denne våren har vært stor, og det betyr at “vårens happening” går av stabelen som planlagt. Det er fantabulastisk at så mange allerede sier at de har lyst til å bli med på treffet. Juhu! Hurra! Yes! Men kanskje venter vi med trommevirvel til alt er klart? 

Programmet i gårsdagens blogginnlegg er bare et forslag, og det kan justeres. Noen har kommet med gode forslag, og jeg noterer alle idéer. Jeg satser på at endelig program kan spikres når vi nærmer oss bloggtreffhelga. Jeg ser allerede at noe kan endres, men avventer for å høre flere forslag fra dere som vil bli med. 

Og apropos helg for bloggtreffet… Jeg tror at det kan være praktisk å ganske snart bestemme hvilken helg dette blir. Muligens allerede i slutten av denne uka. Erfaringsmessig skjer det mye på våren, spesielt i siste halvdel av mai og senere i juni med sommeravslutninger og andre trivelige selskaper og treff. Sett gjerne av de to første helgene i juni, så skal jeg komme tilbake til hvilken helg det blir!

Jeg kan godt sjekke med noen aktuelle hoteller om de gir rabatt for gruppa vår. I så fall ber jeg dem om å reservere et visst antall rom, og så blir det opp til hver av dere å booke disse reserverte rommene. Kommer tilbake til dette. Ellers er det fritt frem for å innlosjere seg privat. 

Du leste kanskje blogginnlegget mitt om treffet i går? Hvis ikke, finner du det her: Bloggtreff i Trondheim til våren?

😊

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Del gjerne blogginnleggene med de du tenker kan ha interesse av å lese 🙂
Her er link til blogginnleggene på Facebook, og her er link til innlegg på Instagram (story)

 

12 kommentarer

Siste innlegg