Nå vil rampenissene til Afrika

Nå vil rampenissene til Afrika. Etter reisen til Spania, som du kanskje leste om i innlegget Rampenissenes julereise, har de tydeligvis blitt bitt av reisebasillen. Jeg har noen elefanter oppå ei hylle i stua, og det kan se ut som dette blir transportmidlet de satser på å bruke. Om reisen over havet på elefanter er gjennomførbar, er jeg litt i tvil om… Men rampenissene har overrasket før!

På en klar dag kan man faktisk se de afrikanske fjellene fra terrassen, på motsatt side av Middelhavet i forhold til oss. Det er et flott syn. Men det er et godt stykke over.

Alle rundkjøringer i Spania har et eller annet kreativt i midten. Det kan være palmer, planter, blomster, fontener, statuer, en bil eller båt, eller noe annet dekorativt som forteller om området rundkjøringen befinner seg i. Nå i jula pynter de i tillegg opp med lysende engler, reinsdyr, julepynt i alle varianter, m.m. For oss nordmenn kan alle lysene fortone seg som glorete. Julestjerner blir plantet ut overalt.

Den aller kuleste rundkjøringen er denne med elefanter. Den befinner seg ikke så langt fra oss. Du kan tro rampenissene ble lange i maska da de tittet ut av bilvinduet og fikk øye på den enorme elefantgjengen. Så nå sitter de på elefantene på stua og øver seg på den lange turen over Middelhavet. 😀 

Tusen takk for at du stakk innom bloggen, og velkommen tilbake! 🙂

 

16 kommentarer

Siste innlegg