Rampenissene kjører bob

Jeg oppdaget at rampenissene hadde ommøblert i gangen. Skulle ut dit for å legge på plass noe i en skuff da jeg så dem. Møblene var dyttet i alle retninger, og juletreeska som var blitt stående i gangen etter at vi fikk den i hus, hadde blitt lagt ned og plassert oppå en krakk. Bonussønnens joggesko hadde fått status som bob, og rampenissene satt i hver sin sko. Krakken var nok ikke tilfeldig plassert, i det den fungerte som trapp opp til toppen av eska, altså til banen de kjørte bobkjelkene ned. Jeg kunne fortalt rampenissene at det vanligvis sitter to personer sammen i en bobkjelke, men de gjør jo uansett ting på sin måte. 

Det begynner å bli vinter ute. Kaldere, rim på bakken, og få kilometer unna oss har også den første snøen kommet. Samboeren og jeg snakket om det i går, og at det ofte er stor temperaturforskjell fra der vi bor og opp til skolen hvor han jobber. Mens ungene der oppe begynner å finne frem akebrett, er det hopping på trampoline utenfor her. Rampenissene har sikkert hørt samtalen vår, og så har kreativiteten deres tatt overhånd igjen. 

Rampenissene laget seg akebakke da de var i Spania i fjor også. Der ble de dessuten  angrepet av en vill tiger. Det kan du lese om i innlegget Rampenissene lager akebakke i Spania.

 

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Blogginnleggene kan deles med de du tenker kan kan ha interesse av å lese 🙂

Link til blogginnlegg på Facebook.
Link til innlegg på Instagram (story).

6 kommentarer
  1. De er smarte de rampenissene hos dere 😀
   De har skjønt at de ikke får mere moro enn de lager selv 😄
   Ikke noe snø til rampete nisser her heller ☺️

   1. Hehe, ja, de er både smarte og kreative. Så de aktiviserer seg selv 😉 De savner nok snø, så da steller de seg til med liksom-snø i stedet. Ordentlig snø kommer nok, både her og der 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg