Rampenissenes akesko

Normalt plasserer vi i denne husstanden skoene våre i skostativet i gangen, evt ved siden av, om det ikke er plass i stativet. De øverste skoene er de vi bruker mest. Da den unge og den litt voksnere skulle avgårde på skole og skolejobb i dag tidlig, var det ikke bare å hoppe inn i skoene, slik de pleier. Noen rampenisser hadde i nattens mulm og mørke vært ute i gangen for å gjøre om skoene deres til akesko. Jeg regner i alle fall med at dette kanskje er hensikten med aluminiumsfolien rundt skoene? Eller vil de kanskje bare at skoeierne skal sprade rundt i sølvsko på vinterføret? Pynte seg litt nå i julebordstida?

Jeg syntes i grunnen støvlettene mine ble ganske flotte med sølvbelagt trekk, men gutta boys, som skulle avgårde i hui og hast, var ikke like fornøyde. Du kjenner kanskje igjen skoene som rampnissene brukte da de kjørte bob? Dette innlegget finner du forresten her: Rampenissene kjører bob.

Jeg lurer på om rampenissene hadde andre baktanker med denne rampestreken enn å bare pakke inn skolene våre i sølv. Kanskje de ville lure en av oss ut på en aketur ned bakken? Ettersom det har kommet ganske mye snø her i Trondheim nå, har rampenissene sendt lengselsfulle blikk ut mot lekeplassen. Jeg er dessverre ikke i form til å bli med ut på lekeplassen, og de ser ikke ut til å ha guts nok til å brøyte seg vei ned dit gjennom de høye snøskavlene på de tynne beina sine. Det er 11 minusgrader hos oss i dag, brrr… For min del kan de gjerne låne med sølvstøvlettene mine, siden jeg likevel ikke skal bruke dem i dag.

Takk for at du kikket innom bloggen, og velkommen tilbake!
Blogginnleggene kan deles med de du tenker kan ha interesse av å lese 🙂

Link til blogginnlegg på Facebook.
Link til innlegg på Instagram (story).

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg