Oops… I did it again

Oops, I did it again

Oopps… I did it again. Britney Spears brukte også denne overskriften en gang. På en sang som ble en stor hit i år 2000. Jeg syntes overskriften passet til dette blogginnlegget, siden det er typisk meg å gjøre ting om igjen også. Imidlertid har jeg ikke lekt med noens hjerte, slik Britney gjorde, bare tatt et vinterbad i sjøen igjen.

Jeg hadde ikke iført meg en rød, tettsittende catsuit à la den Britney Spears brukte. Av mangel på en sådan, men også fordi jeg har mine tvil til om kroppen min ville passet inn i et slikt pølseskinn. Beklageligvis har jeg heller ikke anskaffet meg badedrakt enda, så shorts og t-skjorte får duge inntil videre. Jeg er tross alt bare en amatørvinterbader.

 

Vi er klare for å “innta” sjøen

Denne gangen visste jeg hva jeg gikk til, og jeg hadde slettes ingen planer om å dukke opp av sjøen igjen etter bare ett sekund! Jeg roet pusten og var fra første skritt ut i det kalde vannet i en qi gong flow. Jeg enset nesten ikke at vannet var kaldt, og ble overrasket over at de andre sju stoppet opp og gjorde seg klare til å dukke under. De to-tre skrittene jeg valset videre, gjorde at jeg måtte snu meg for å se på ansiktene til de andre, og dermed inn mot stranda.

Vannet nådde meg opp til halsen. Fordelen med det var at jeg slapp å dukke under, siden jeg allerede var “under”. Det var her jeg hadde en plan om å holde kroppen under sjøflaten i mer enn ett sekund, i motsetning til forrige gang, og videre gjøre noen tai chi-bevegelser. Imidlertid mistet jeg fotfestet, i det jeg fikk litt oppdrift og mine kule crocs holdt på å skli av føttene mine. Av frykt for å måtte duppe hendene og ta noen svømmetak, kavet jeg litt, og fikk nok med å kjempe meg tilbake til fotfeste. Alle intensjoner om tai chi-bade-øvelser ble skrinlagt.

 

For å fremskaffe bevis på at jeg faktisk badet, ble det et bad nummer to i dag, rett etter det første. Jeg gikk ikke like langt ut da, men var litt i flow-modus her, ser jeg. De fleste badenymfene gikk opp fra sjøen etter litt over et minutt, mens Anne-Kat lå og duppet og mediterte ute i sjøen i over ti minutter. For henne er bading en av de topp tre beste biohacking-metodene for hennes ME og fibromyalgi. Jeg kommer til å skrive et eget innlegg om fordelene med isbading i et senere innlegg. Og det dreier seg lite om å se tøff og modig ut. 😀

Badenymfen Anne-Kat lå uti sjøen og mediterte i over ti minutter

Dersom du gikk glipp av mitt aller første vinterbad i sjøen, finner du litt om det i innlegget Jeg gjorde det, og i innlegget Morsom badevideo ser du videosnutten av sjøbadet vi damene foretok i sludd og gledesrus.

 

Båltrivsel på stranda etter badinga
Fantastisk badeutsikt fra bålplassen

Tusen takk for at du stakk innom bloggen, og velkommen tilbake senere! 

35 kommentarer

Siste innlegg